Gezondheid Natuurlijk!

Complementair, holistisch, verantwoord

 

Consult

In mijn praktijk voor natuurgeneeskunde werk ik holistisch. Samen met jou kijken wij naar wat jij nodig hebt voor duurzaam herstel.

Neem eczeem als voorbeeld: Voor de ene persoon zal een een zalf op maat de eerste stap zijn: een zalf samengesteld met specifieke etherische oliën; rijk aan vitaminen en mineralen die via de huid worden opgenomen en tekorten aanvullen; een zalf die ook rijk is aan fytonutriënten, die de huid reinigen en helen. Daarbij brengen de fijne geuren (aromatherapie) plus de aandacht voor het aanbrengen op de huid zelf het zenuwgestel tot rust. Ontspanning wakkert het zelfhelende vermogen weer aan. Het proces van duurzaam herstel is begonnen. Dit is eén voorbeeld van holistisch werken.  

Voor een ander zal het behandelen van eczeem beginnen met het afvoeren van zware metalen en voor iemand anders starten wij met het in balans brengen van de darmflora om het immuun systeem te versterken. Ook kunnen wij beginnen bij de emoties die op het hart liggen en hun uiting vinden via de huid. Dan kun je veel verbetering ervaren door het bevrijden van oude emoties en belemmerende gedachtepatronen via EMDR. Beter “in je vel zitten” komt in dit geval letterlijk tot uiting via de huid.

Slapeloosheid, lage weerstand, maag en darm klachten, AD(H)D, pijn, allergie, burn-out, depressie en vele (vage) klachten kunnen op holistische wijze verholpen worden.

Er zijn veel behandelmogelijkheden aan de hand van de onderliggende oorzaak van de klacht en wat voor jou het beste is. Denk aan aromatherapie; bloesemremedies; kruidentincturen; voeding; afvoer van zware metalen of electro smog; kuren met (ionische) mineralen, EMDR en meer. Elk mens is anders en heeft dan ook iets anders nodig om te herstellen

 

Tarieven

Een consult van ongeveer een uur kost €70. Mijn consulten worden deels vergoed door veel zorgverzekeraars. Raadpleeg deze lijst om te kijken of dit ook voor jouw zorgverzekering geldt.

Bel mij gerust als je vragen hebt over de mogelijkheden, werkwijze of anderzijds.

 

Je beste voorjaars- vriendjes tegen hooikoorts

ervaar de helende werking van planten

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van mijn workshops en ontvang nieuwe inspiratie in elk seizoen.

GezondheidNatuurlijk! is aangesloten bij de beroepsvereniging NOAG 

KvK nummer: 58177647

GEZONDHEID NATUURLIJK | COPYRIGHT 2020