Gezondheid Natuurlijk!

Let’s create a charmed life together

 

Over Jené

Ik ben nieuwsgierig naar alles wat er is -tussen hemel en aarde- het doel van het leven en het (her)vinden van ons oorspronkelijke levensvreugde in voor en tegenspoed. Ik heb veel gestudeerd waaronder psychologie, holistische gezondheidstherapie, kruiden en wilde planten plus de essentiële medisch basiskennis voor mijn beroep. 

Mijn achtergrond

In mijn jeugd begon ik me te verdiepen in kruiden, voeding en natuurlijke wegen om mij beter te voelen en het is gelukt!

Ik geniet van het buitenleven in alle weersomstandigheden. De tuin brengt mij rust en blijdschap. Met vallen en opstaan heb ik de kruiden ontdekt die in ons klimaat makkelijk zijn om te verbouwen en gebruiken. Zo kunnen wij onze vitaliteit dagelijks versterken. Deze kennis deel ik graag in mijn workshops. 

Mijn dierbare vriendschappen zijn met de kruiden en specerijen gesmeden: het delen van een heerlijke maaltijd; het samen genieten van een zalig kopje kruidenthee; een zalf voor iemand met eczeem of een lippen balsem voor een hardnekkige koortslip …Creëren en geven – dit zijn grote onderdelen van “the charmed life”. Ik draag het elke dag uit in de kleine dingen die het leven mooi maken. Tijdens mijn workshops leer je mooie dingen neer te zetten op een manier die ontspanning, liefde, geborgenheid en blijdschap schept.

Heb je vragen of wil je aanmelden? Neem contact met mij op.

Alle goeds!

Jené

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van mijn workshops en ontvang nieuwe inspiratie in elk seizoen.

GezondheidNatuurlijk! is aangesloten bij de beroepsvereniging NIBIG

         KvK nummer: 58177647

GEZONDHEID NATUURLIJK | COPYRIGHT 2022