FullSizeRenderOntdek kruiden waarmee je gelijk je eigen “Little Garden of Happiness ! ” of balkonnetje van geluk (!)  kunt creëren en gebruiken. Maak kennis met bekende en nieuwe bijzondere kruiden, die het goed doen ondanks regen, slakken en fases van weinig aandacht!

Wij gaan ruiken, proeven, tekenen en genieten!

De workshop duurt 3 uur en kost €45 per persoon. Daarvoor krijg je:

  • Een werkboek en overzicht van de makkelijkste, nuttigste, meest dankbare plantenvriendjes en hoe je ze kunt gebruiken. Zo kun je makkelijk ontdekken wat je leuk vindt en wat in jouw tuin past.
  • Tips om je bodem te verbeteren zodat kruiden kweken nóg makkelijker wordt.
  • Recepten voor de fijnste thee, ice tea, dressings en marinades en bijzonder gezond en lekkere gerechten
  • Te leren hoe je je eigen wrijf boeketjes kunt maken tot ver in het najaar
  • Heerlijke kruidenthee en zelfgemaakte taart van mij
  • 25% korting op kruiden van Tuinadviescentrum ‘t Vaarderhoogt
  • 10% korting op uw biologische boodschappen van Hoeve Ravenstein in Baarn.  Zo kun je gelijk aan de slag en binnen een week van je kruiden genieten.

Workshops 2018: 15 maart; 5 april; 17 mei; 14 juni; 5 juli; 6 september; 4 oktober 

 Locatie: Bij mij thuis in Soest van 19:30 – 22:30 (maximaal 10 deelnemers per workshop)

Meld je aan via 06 1425 2166 of jene@gezondheidnatuurlijk.nl. Geef de workshop ook cadeau! Hier maak ik mooie cadeaubonnen voor.

Puur en simpel blijheid in en van je eigen handen, voor het hele jaar!

“The Little Garden of Happiness ! ” is je eigen medicijnen en supplementen kast; een stapje dichter bij zelfvoorzienend zijn; de mogelijkheid om aandachtige cadeaus te creëren, kruiden worden je nieuwe zout en thee onze nieuwe wijn! Je tuintje van geluk is “meditation in motion” terwijl je alle hokjes afvinkt!

Trouwens, The Little Garden of Happiness! is een bijzonder leuke manier om een verjaardag, vrijgezellen feest of kraamfeest te vieren. Het programma kan aangepast worden aan de wensen van het gezelschap en de locatie. Workshops in het Engels zijn ook mogelijk.

Workshops zoals The Little Garden of Happiness! worden niet door zorgverzekeraars vergoed.