EMDR: waterangst overwonnen; gestopt met roken

Het is erg moeilijk om in een paar zinnen duidelijk te maken wat jij met de therapie voor mij hebt gedaan. Maar ik wil in ieder geval wel zeggen dat het een ondersteuning gaf met het stoppen met roken, het niet te veel aankomen daardoor, de verwerking van het overlijden van mijn vader, mijn rugklachten die nu nog minimaal aan de orde zijn, het positieve benaderen van moeilijke situaties en niet te vergeten het overwinnen van mijn waterangst waardoor ik heerlijk kon gaan zwemmen met de zeeschildpadden in Mexico.

Ik heb tot de dag van vandaag , het is nu al drie jaar geleden dat ik de therapie heb gehad, er nog steeds enorm veel profijt van! Nogmaals enorm bedankt hier voor!!


Psoriasis: natuurlijke lichaamsverzorging in plaats van hormoonzalven, met goede resultaat

Sinds 19 jaar geleden is bij mij psoriasis tot uiting gekomen op mijn huid en onder mijn nagels. Na jarenlang bij een dermatoloog te hebben gelopen met een grote diversiteit aan schadelijke hormoonzalven en kankerverwekkende lichttherapie was bij mij op den duur de maat vol. Ik ben toen bij Jené terecht gekomen en ben onmiddellijk natuurlijke producten gaan gebruiken. De uitwerking is beter dan de zalven van de dermatoloog, af en toe zijn de plekken helemaal weg. ieder behandeling bij Jené is anders, en toegespitst op de situatie van dat moment. Soms zijn de hele subtiele behandelmethoden ongelooflijk sterk in hun uitwerking. Als je net als ik te lang met hormoonzalven hebt gesmeerd en wil je het over een andere boeg gooien met natuurlijke (onschadelijke) producten, dan zou ik je Jené aanraden als therapeut.


Goede resultaten bij emotionele en mentale klachten, zowel als acute klachten die gepaard gaan met verkoudheden en griep, bij volwassenen en kinderen

Jené’s behandelingen zijn zacht, liefdevol en krachtig. Steeds was ik verbaasd over de kracht die haar subtiele behandelingswijzen hadden. Soms moeilijk te bevatten maar het werkt. Zowel haar aanpak bij acute klachten als verkoudheid of griep als haar aanpak bij meer emotioneel-mentale klachten en chronische klachten hebben goede resultaten gehad. Ook bij de kinderen mooie resultaten. Dank Jené, ik voel mij in vertrouwde handen bij jou!

___________________________________________________________________________________

Hardnekkige koortslip en donkere plekken in het gezicht verleden tijd dankzij natuurlijke huidverzorging op maat

Jarenlang had ik last van een vervelend en pijnlijk koortslip. Dankzij de lippenbalsem van Jené is het voorbij en kan ik lippenstift weer dragen. Vier jaar lang liep ik met een donker litteken boven mijn wenkbrauw. Na drie maanden gebruik van een litteken balsem, die Jené speciaal voor mij heeft gemaakt, is het zo goed als weg. Ik gebruik elke dag de olie, crème en lippenbalsem van Jené. Mijn huid is veel mooier, zeker gladder en het voelt heerlijk aan. Ik gun het iedereen.

___________________________________________________________________________________

Een litteken crème en een gezichtscrème voor jeugdpuistjes, heerlijk en bijzonder fijn!

De littekencrème die ik van Jené heb gekregen voelt heerlijk aan en ruikt al bijzonder fijn. Na het opsmeren voel ik de crème inwerken op mijn huid en wil ik het litteken ook steeds masseren, dat gaat onbewust en vanzelf. Ik heb er vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen met mijn huid.

De crème speciaal gemaakt voor mijn dochter Rosa is een heerlijk geurende crème met veel rozen elementen erin. Naast jeugdpuistjes heeft ze autisme met een verstandelijke handicap. Ze heeft nu haar eigen verwencrème die haar als een parfum omringt. Heerlijk toch voor zo’n pubermeisje?

___________________________________________________________________________________________________

Op natuurlijke wijze, leren van jezelf te houden en voor jezelf op te komen

Wat de Holistische Gezondheidstherapie mij gebracht heeft is meer inzicht in mijzelf en de kunst om meer van mijzelf te houden. Ik heb geleerd om mijzelf te waarderen en meer voor mezelf op te komen. Daar veranderd ook je kijk op je omgeving door en leer je dat als jij goed in vel zit dat ook ten goede komt aan je omgeving. Ik ben een perfectioniste en daar heeft mijn omgeving ook last van. Door een tijd alleen het hoognodige te doen, alle balast proberen te verwijderen, zie je dat alles ook zo gewoon doorgaat.

En dat alles met ondersteuning van natuurlijke producten.